• Boštjan Cesar, nogometaš
  Boštjan Cesar, nogometaš

  Na Centru za medicino športa sem v času praznikov/obiska v Sloveniji, nadaljeval z vadbo za ohranjanje svoje forme. Med drugim sem vadil po programu in opravil izokinetične meritve ter opravil teste odrivne moči. Nad ponujenim sem bil navdušen in zelo zadovoljen z dobljenimi rezultati. CMŠ priporočam tako vrhunskim športnikom kot aktivnim rekreativcem, saj je zelo dobro zastavljen športno-medicinski center, ki v celoti poskrbi za športnika.

 • Rok Perko, alpski smučar
  Rok Perko, alpski smučar

  Zaposleni na ZVD so vedno na voljo v najkrajšem možnem času. Maksimalen trud in zavzetost za izboljšanje pacienta. Izjemna prilagodljivost in upoštevanje želja. Super prostori in super oprema za izvajanje vaj in rehabilitacije. Moje treninge, tekmovanja in sodelovanje z ZVD spremljajte tudi na Facebooku in Twitterju.

 • Andrea Penezić, rokometašica
  Andrea Penezić, rokometašica

  Zelo sem zadovoljna z delom na Zavadu za varstvo pri delu. Odnos do strank je profesionalen in prijeten. Všeč mi je, da se veliko stvari, ki jih športnik potrebuje, opravi na enem mestu.

 • Raša Sraka, judoistka
  Raša Sraka, judoistka

  Na ZVD-ju sem obiskovala fizioterapijo. Izredno sem zadovoljna z delom fizioterapevtov. Oba sta zelo profesionalna, vse lepo razložita, se držita ure, predvsem pa opravljata svoje delo zelo strokovno. S fizioterapevtom Matejem sem uspešno sanirala vse poškodbe do te mere, da sem se lahko uspešno borila na OI v Londonu.
  Hvala za vse!

 • Jure Meglič, kajakaš na divjih vodah
  Jure Meglič, kajakaš na divjih vodah

  ZVD lahko športniku nudi vso podporo na enem mestu (fizioterapijo, zdravniško oskrbo, vodene treninge … ).  Po poškodbi sem rehabilitacijo uspešno opravil prav na ZVD in se s pomočjo strokovnega kadra zelo hitro vrnil nazaj na tekmovanja. To mi res zelo veliko pomeni, saj je bila od tega odvisna moja nadaljnja športna kariera. Ravno zato bom tudi v bodoče sodeloval z njimi.

 • Maja Zrnec, rokometašica
  Maja Zrnec, rokometašica

  Zelo sem zadovoljna z ZVD-jem. Tukaj so odlični pogoji za terapije oz. treninge. Prav tako imajo odlično poskrbljeno za vso potrebno zdravstveno oskrbo. Osebje je profesionalno in zelo prijazno.

 • Andrej Šporn, alpski smučar
  Andrej Šporn, alpski smučar

  V letu 2012 sem pričel s terapijami pri Mateju Ipavcu, kar mi je neizmerno pomagalo pri zmožnostih treniranja in tekmovanja. S pomočjo terapij na ZVD, lahko bolje in več treniram brez bolečin. Brez teh terapij ne bi bil sposoben dosegati takih rezultatov.

 • Rok Flander, deskar na snegu

  Z delom terapevtov sem zadovoljen. Odlikuje jih dejstvo, da sta vedno bolj izkušena in razpolagata z znanjem, ki nam športnikom omogoča podporo, ki jo nujno potrebujemo. Hkrati mi CMŠ nudi tudi infrastrukturo, ki jo potrebujem za rehabilitacijo in določene treninge. Generalno gledano delate dobro.

 • Špela Mičunovič, alpska smučarka
  Špela Mičunovič, alpska smučarka

  Rehabilitacija po poškodbi športnika je dolgotrajen proces, ki zahteva veliko truda, volje in strokovnega vodenja, zato sem izbrala CMŠ. Največja prednost Centra za medicino športa je , da ti nudijo vso strokovno pomoč, fizioterapijo, testiranja, preiskave in tudi zdravniške preglede vse na enem mestu, kar je za športnik z natrpanim urnikom definitivno prednost. Za mojo uspešno vrnitev na smuči se moram zahvaliti vsem zaposlenim na CMŠju. Ki so me spodbujali in nadzorovali pri športni vadbi. Vsi v centru delujejo v zelo sproščenem, a vendar  strokovnem vzdušju, zato sem se z veseljem vračala na treninge.

 • Gašper Markič, alpski smučar
  Gašper Markič, alpski smučar

  Po hudi poškodbi hrustanca v kolenu je sledila operacija, kjer so mi vsadili nov hrustanec. Za rehabilitacijo sem se, po priporočilih športnih kolegov, odločil opravljati v Centru za medicino športa. Izkazalo se je za odlično izbiro, saj na enem mestu nudijo: preglede zdravnikov/specialistov, osebno trenerstvo, fizioterapijo,veliko vrst  testiranj telesne pripravljenosti in še bi lahko našteval. CMŠ z modernimi napravami in super osebjem bi priporočal vsem športnikom in ljudem, ki imajo težave s poškodbami, ali pa le želijo rezultate telesne pripravljenosti. Hvala CMŠ in celotni ekipi, ki mi je in mi bo pomagala preko poškodb do novih uspehov.

 • Denis Selimović, nogometaš
  Denis Selimović, nogometaš

  Oddelek za fizioterapijo, ki ga vodita Nace Gartner in Matej Ipavec, opravlja vrhunsko delo. Po operaciji DH l5-s1 sem prišel v CMŠ na rehabilitacijo, kjer je bilo za mene odlično poskrbljeno. Najprej je z menoj delal fizioterapevt Nace, po enem mesecu pa sem začel trenirati pod nadzorom trenerjev CMŠ. Z odnosom vseh na CMŠ sem zelo zadovoljen.

 • Žan Košir, deskar na snegu
  Žan Košir, deskar na snegu

  Profesionalni športniki krvavo potrebujemo centre, kjer nam lahko nudijo strokovno pomoč. Moje telo je edino orodje oziroma najpomembnejše, v boju za vrhunske dosežke. Tako je moja glavna skrb vzdrževanje tega orodja.

  Na ZVD d.d., sem imel izkušnje s testiranjem, fizioterapijo, ortopedskimi pregledi in svetovanjem na področju nutricionistke. Ključnega pomena se mi zdi, da sem lahko v najkrajšem času, na enem mestu, dobil podporo iz vseh omenjenih področjih, saj se je moja problematika v večini primerov navezovala. Predvsem so tu v ospredju vse moje poškodbe, ki so davek brezkompromisnih bojev na snegu. Zaenkrat pa sem predvsem po zaslugi Naceta in Mateja, ki skrbita za fizioterapijo, vedno urgentno dobil potrebno pomoč, ter ohranjal svoje telo v stanju, ki je primerno za tekmovanja na najvišji ravni.

  Želim si uspešnega sodelovanja tudi v mojih bodočih projektih, med prvimi bo na vrsti Sochi 2014, nato pa dalje tja do 40. leta.

 • Maja Tvrdy, igralka badmintona
  Maja Tvrdy, igralka badmintona

  V centru CMŠ dobim ves »support«, ki ga potrebujem, da vzdržim naporni ritem treningov in tekem. Zelo sem vesela, da sedaj tudi v Sloveniji obstaja tako odličen center za vrhunske športnike. Za vso strokovno pomoč, znanje, trud, podporo in zavzetost sem neizmerno hvaležna tako dr. Petri Zupet in fizioterapevtu Mateju Ipavcu, kot tudi ostali celotni ekipi CMŠ. Hvala!

 • Sergeja Stefanišin, rokometašica
  Sergeja Stefanišin, rokometašica

  Foto: Delo

  Zelo sem zadovoljna z delom in osebjem. Za vse je poskrbljeno na enem mestu, zato ne izgubljaš časa po nepotrebnem, kar nam športnikom zelo veliko pomeni. Čakalna doba je zelo kratka, saj si hitro na vrsti. Osebje je zelo prijazno. Za kakršnokoli informacijo so na voljo, prijazno pomagajo in svetujejo. Že vrsto let sodelujem z njimi in nikoli ni bilo nikakršnih težav. Še naprej ostanite na takšnem nivoju. Želim vam vse dobro. Srečno!

   

 • Klara Livk, alpska smučarka
  Klara Livk, alpska smučarka

  Po poškodbi križnih vezi sem se po opravljeni operaciji in začetni rehabilitaciji v toplicah, po priporočilu prijateljev, obrnila na CMŠ. Pri rehabilitaciji sem imela na razpolago vse najsodobnejše naprave za testiranja, rehabilitacijo ter pripomočke za trening. Zaposleni so s svojo strokovno pomočjo poskrbeli, da sem iz tedna v teden napredovala. Do popolnega okrevanja pa bo potrebno še veliko treninga.

 • Michel Nack Balokog, nogometaš
  Michel Nack Balokog, nogometaš

  Prijetno sem bil presenečen, da v Sloveniji obstaja takšen športno-medicinski center, ki ponuja športnikom vse na enem mestu. Sam sem bil v letu 2012 štirikrat na testiranju in lahko rečem, da je kakovostno spremljanje športnika dejavnik, ki ga športniki potrebujemo.  Testiranje, ki ti poda veliko pomembnih informacij (v smislu preventive, rehabilitacije, kontrole  športnikovega stanja..), je potekalo v sproščenem vzdušju, saj je osebje, Centra za medicino športa, strokovno in prijazno.

 • Tamara Mavsar, rokometašica
  Tamara Mavsar, rokometašica

  Menim, da se celotno osebje zelo osredotoči na svoje delo, ga dobro in predvsem najhitreje možno opravlja. Vedno so vsi nasmejani in komunikativni kar jim štejem v velik plus. Zelo koristno pa se mi zdi, da se veliko stvari lahko opravi na istem mestu.

 • Slobodan Vuk, nogometaš
  Slobodan Vuk, nogometaš

  V Centru za medicino športa sem bil nekajkrat na testiranjih. Center ponuja vse kar športnik potrebuje za uspešno športno kariero (preventivne, trenažne, rehabilitacijske, diagnostične storitve..). Fino je, da omenjeno ponujajo na enem mestu. Usklajeno sodelovanje zaposlenih na CMŠ, ki je strokovno usposobljen kader, zagotavlja zelo široko obravnavo posameznika. Le tako naprej!

 • Barbara Lazović, rokometašica
  Barbara Lazović, rokometašica

  Foto: 24ur

  Sem zelo zadovoljna z delom na ZVD-ju. Zelo dobro je poskrbljeno za športnike, saj na enem mestu lahko opravimo prav vse kar potrebujemo!